Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 26 February 2002 1 komen

Semalam kawan aku call aku ajak pergi tengok Chang & Eng Musical Theater kat Istana Budaya. Wah ! Macam kaya-kaya ajer aku ni ! Tiket bukan murah, mahal ! Banyak betul show sejak akhir-akhir nih. Tak tahu mana nak pilih.

Entri oleh sultanmuzaffar 1 komen

Aku makan tengahari macam tak makan setahun. Berat aku sekarang dah 53kg. Betterlah dari dulu 47kg ajer. Jauh lagi perjalanan. Azam aku nak capai 60kg baru sesuai dengan ketinggian aku, 166cm.

Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger