Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 04 July 2002 1 komen

Secara keseluruhan aku dah discuss dengan Syed berkenaan Project 35M. Aku puas hati. Aku akan ada next meeting dengan orang dari Ministry tuh dalam minggu depan. Syed mintak aku bawak dia sekali. So that senang nak discuss dan negotiate bagi pihak aku. Nampak gayanya ini dah jadi Project persendirian, dah tak involve Dia sekali macam idea aku yang terdahulu. Elok gak tak involve Dia, aku bukan dapat apa pun. Memang mula-mula aku nak Dia join sekali. Tapi sekarang semua dah berubah. Biasalah, perancangan mana boleh jangka. Aku hanya boleh merancang, apa yang akan berlaku di masa depan kita tidak tahu.

Entri oleh sultanmuzaffar 03 July 2002 1 komen

Aku meeting dengan somebody dari Project 35M semalam kat Shah Alam. Cam sial kena ketuk awal-awal. Aku kena check ngan Marketing, nak mintak claim entertainment. Basically, Project 35M nampak macam akan berjaya. Company aku on the right track. Memang itu pun yang diorang nak. Aku kena discuss dengan Syed untuk dia proceed.

Entri oleh sultanmuzaffar 02 July 2002 1 komen

Malam ini aku akan jumpa dengan orang yang deal Project 35M tu kat Shah Alam. Macam aku cerita semalam, idea aku tak boleh pakai. Malam tadi Pan cerita macamana nak dapat both sides. So far dapat 5%. Pada aku sikit tu. Biasa ahh tamak sikit. Bukan tamak pada aku, just imagine the awarded company akan dapat 95%. So, tak salah aku dan kawan-kawan aku nak dapat 5% daripada 100% tu. Dah tu pulak, kena bahagi 3 antara kawan-kawan aku. Aku akan try deal untuk dapatkan lebih sikit, kalau tak pun, Pan have to do something at his side. Apa-apa pun malam ni penentu. Aku harap akan berjaya.

www.celcom.net.my bagi aku SMS berkenaan ramalan bintang aku untuk minggu ni :- ARIES - Take initiative now! U discover different sources of income. Rather than fear the unknown, exploit it! from InfoZap-celcom.net. Nampak macam aku ada untung baik minggu ni.

Entri oleh sultanmuzaffar 1 komen

Ada satu perkara menarik aku nak cerita kat korang. Ada seorang "peminat fanatik" aku kat bomoh.mimos.my sampai-sampai office je terus bukak weblog aku. Kenapa dia suka sangat baca weblog aku pun tak tahu. Setiap 2/3 jam mesti bukak nak tengok ada update atau tidak. Kekadang tu kesian jugak, pasal aku sampai office kekadang lewat jugak. Yang dia pukul 8.27 dah terpacak nak baca weblog aku. Baguslah, teruskan membaca dan memahami kehidupan orang lain.

Entri oleh sultanmuzaffar 01 July 2002 1 komen

first time dlm sejarah dept R&D, byk graphics dari prog. ProjectX jadi new department dengan nama Research & Development Department. Project Coordinator aku automatik jadi HOD. Aku masih sama saja.

Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger