Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 28 May 2002

Aku banyak kerja yang perlu dibuat tapi semuanya perlu tunggu greenlight dari MIT. Banyak perkara yang perlu dibincang dengan diorang ni. Esok aku perlu siapkan equation untuk brake & suspension simulation to be put inside the blockset. Lepas tuh kena integrate dengan excel.

Dia tak jadi datang KL malam ni. Jadi aku ikut plan aku untuk gi tengok wayang pukul 9 malam. Aku nak tengok citer ET.

1 Responses to

  1. dghnfgj Says:
  2. welcome to the wow power leveling cheap service site, buy

    wow power leveling cheap wow gold,wow gold,world of warcraft wow power leveling buy w

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger