Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 03 July 2002

Aku meeting dengan somebody dari Project 35M semalam kat Shah Alam. Cam sial kena ketuk awal-awal. Aku kena check ngan Marketing, nak mintak claim entertainment. Basically, Project 35M nampak macam akan berjaya. Company aku on the right track. Memang itu pun yang diorang nak. Aku kena discuss dengan Syed untuk dia proceed.

1 Responses to

  1. dghnfgj Says:
  2. welcome to the wow power leveling cheap wow power leveling service site,WoW Gold buy

    cheap wow gold,wotlk gold,world of warcraft power leveling buy wow

    gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger