Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 02 July 2002

Malam ini aku akan jumpa dengan orang yang deal Project 35M tu kat Shah Alam. Macam aku cerita semalam, idea aku tak boleh pakai. Malam tadi Pan cerita macamana nak dapat both sides. So far dapat 5%. Pada aku sikit tu. Biasa ahh tamak sikit. Bukan tamak pada aku, just imagine the awarded company akan dapat 95%. So, tak salah aku dan kawan-kawan aku nak dapat 5% daripada 100% tu. Dah tu pulak, kena bahagi 3 antara kawan-kawan aku. Aku akan try deal untuk dapatkan lebih sikit, kalau tak pun, Pan have to do something at his side. Apa-apa pun malam ni penentu. Aku harap akan berjaya.

www.celcom.net.my bagi aku SMS berkenaan ramalan bintang aku untuk minggu ni :- ARIES - Take initiative now! U discover different sources of income. Rather than fear the unknown, exploit it! from InfoZap-celcom.net. Nampak macam aku ada untung baik minggu ni.

1 Responses to

  1. dghnfgj Says:
  2. welcome to the wow power leveling cheap Wow gold service site, buy cheap wow gold,wow gold,world of warcraft power leveling buy wow gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger