Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 04 March 2002

Aseng aku tahu agak panik dan rasa bersalah. Tapi keputusan dibuat bukan kerana emosi, keputusan dibuat berdasarkan keupayaan & bakat masing-masing. Pilihan Aseng memang sama dengan pilihanku. Jika aku diberi pilihan untuk memilih, pasti orang yang sama juga aku pilih untuk menerajui bidang-bidang baru itu. Bukan kerana emosi tetapi kerana bakat yang ada pada individu tersebut. Mungkin jika kita pernah rasa bersalah, kita akan kerap membuat tuduhan melulu untuk menutup kesalahan kita. Itu kata aku. Bukan aku titip dari orang lain. Kata aku belaka.

1 Responses to

  1. Anonymous Says:
  2. welcome to the wow gold, cheap WoW Power Leveling, service site,wotlk gold buy cheap wow gold,wow gold,world of warcraft power leveling buy wow gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger