Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

Tun Dr. Mahathir di Astro AWANI

Entri oleh sultanmuzaffar 30 October 2008
Malam itu sememangnya Astro AWANI tiba-tiba ramai orang. Kakitangan yang tidak bekerja pun datang pejabat semata-mata untuk bertemu negarawan ulung Malaysia itu. Malam itu juga Astro AWANI menjadi tumpuan. Mantan Perdana Menteri itu bukannya selalu muncul di kaca televisyen sejak bersara. Sekali-sekala.
Malam itu juga merupakan birthday Ashwad. Hadiah paling bermakna untuk Ashwad bila diberikan peluang mewawancara Tun Dr. Mahathir bersama Suhaimi Sulaiman. Oleh itu ramai juga lah rakan-rakan wartawan dari akhbar lain yang turut hadir. Bukan kerana Tun. Dr. Mahathir, tetapi kerana Ashwad. Kiranya birthday Ashwad ada tetamu kehormat lah. Kau ada ?

Malam itu juga tumpuan datang dari Tingkat Empat. Go figure.

Nota Terkini Template : Entri-entri terpilih setiap tahun kecuali tahun 2002 telah pun dikemaskinikan, cuma belum disusun dengan baik. Begitu juga dengan entri terpilih Seni. Anda boleh mendapatkan arkib entri blog ini yang terdahulu di situ. Selamat bernostalgia !

Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger