Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

Day 0 - Maxis10 Reviewer Programme iPhone 4

Entri oleh sultanmuzaffar 23 September 2010


Malam ini tepat jam 12 tengahmalam saya akan berpeluang memegang telefon bimbit pintar iPhone 4. Menerusi blog, Twitter, Facebook dan Youtube, saya akan melontarkan pandangan jujur saya berkenaan telefon bimbit tersebut. Saya berharap saya menyukainya kerana buat masa ini sebagai pengguna iPhone 3GS, saya hanya menggunakannya untuk panggilan dan sangat minima penggunaan data iaitu 500MB sahaja. Saya lebih gemar menggunakan telefon bimbit pintar Blackberry Bold milik saya.

Dalam tempoh 2 minggu ini, saya akan cuba kemaskini blog ini dengan iPhone 4 yang dipinjamkan. Pastikan anda terus bersama saya bermula Day 0 hingga Day 14.

Saya akan berada di The Gardens untuk menyaksikan pelancaran rasmi iPhone 4 dan sedaya upaya mungkin untuk live-tweet jika ada kesempatan. Cari #MaxisiPhone4 di Twitter.

Terima kasih Maxis!

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger