Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 26 August 2003

Drama Merdeka ERA 5

Siti mengucapkan terima kasih kepada Ah Boon kerana telah menyelamatkan beliau dan adiknya Samad. Namun begitu, Ah Boon masih berasa terkilan kerana tidak dapat menyelamatkan Nek Jenab. Siti redha dengan takdir yang berlaku dan mengucapkan syukur kerana Samad terselamat.

Ah Boon bertemu Siti untuk memberitahu beliau tentang hasrat keluarganya untuk berpindah dari kampung tersebut kerana tidak tahan dengan ugutan komunis yang berterusan memintanya menyertai mereka.

Siti tidak dapat berbuat apa-apa. Beliau mengucapkan terima kasih kerana Ah Boon telah melakukan yang terbaik buatnya. Walaupun berat hati, beliau terpaksa melepaskan Ah Boon pergi kerana tidak mahu Ah Boon menderhaka terhadap keluarganya.

Ah Boon menceritakan tentang serang hendap yang telah berlaku di sebuah Balai Polis. Ah Boon turut memberitahu yang Atan besar kemungkinan berada di dalam keadaan yang tidak selamat. Dalam kesedihan, Siti memberitahu mengapa ini harus terjadi sedangkan hatinya sudah mula dapat menerima kehadiran Atan di dalam hidupnya.

Dalam tidak sedar, Ah Boon juga sebenarnya menaruh perasaan terhadap Siti.

p/s:- Ulasan Konsert Poems For The World di PWTC sedang dalam pembikinan.

1 Responses to

  1. Anonymous Says:
  2. welcome to the wow power leveling cheap Wow gold service site, buy cheap wow gold,wow gold,world of warcraft power leveling buy wow gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger