Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

Dr. Sheikh Muszaphar & Mukhsin Lakar Sejarah

Entri oleh sultanmuzaffar 10 October 2007Nampaknya tuah Dr.Sheikh Muszaphar lebih menyerlah berbanding 27.3 juta rakyat Malaysia apabila beliau terpilih untuk menjawat jawatan idaman Malaysia, Angkawasan Negara. Selepas ini, di sebelah namanya akan terpahat gelaran Angkasawan Negara sampai bila-bila.

Malam ini tepat jam 9.21 malam (waktu Malaysia), Sheikh Muszaphar akan berlepas ke angkasa lepas bersama 2 kosmonaut. Mereka akan berada di ISIS selama 10 hari

Satu lagi sejarah dilakar oleh Malaysia apabila filem Mukhsin yang gagal menyerlah di Festival Filem Malaysia telah mendapat hak tayangan filem, video dan televisyen di Perancis dan juga hak tayangan televisyen di Korea.

Tahniah Dr.Sheikh Muszaphar & Mukhsin !

Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger