Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 07 March 2002

MEETING, MEETING, MEETING

Ada 4 projek besar kena handle at the same time. Boleh botak kepala. Digital Image Bank, Courseware Intelligent Template, Smart School & U-Solution. Mana satu nak letak TOP PRIORITY pun tak tau. Aku perlukan somebody yang very energetic, research minded, independent & tak perlu nak suruh-suruh. Aku dah bosan jadi Steno untuk ingatkan bila meeting, call suruh pergi meeting kat dia.

1 Responses to

  1. dghnfgj Says:
  2. welcome to the wow power leveling cheap Wow gold service site, buy cheap wow gold,wow gold,world of warcraft power leveling buy wow gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger