Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.
Entri oleh sultanmuzaffar 23 June 2002

Perdana Menteri Malaysia letak jawatan ? Seronok aku tengok sarkis live on Astro semalam. Jarang dapat tengok sarkis live on TV. Kekadang seronok gak. Tapi yang pasti selepas PM kembali dari bercuti mesti beliau akan announce perletakan jawatannya secara rasmi. Itu sudah pasti.

Sebelumnya aku pergi ker Chow Kit dengan Yusof dan Zul. Kitorang pergi makan dekat satu kedai jual Mee Sup. Sedap pulak mee sup kat situ. Aku mesti datang lagi. Lepas tu kitorang pergi tempat jual jamu. Aku try 2 bungkus. Aku tak lalu nak habiskan. Effect ke atas aku lambat jugak. Pagi tadi baru terasa.

Pagi Ahad macam biasa aku baca surat khabar. Penuh paper muka badut tengah buat lawak. Ada yang menangis, ada yang menjerit, ada yang buat mulut senget (Metro Ahad - Rafidah Aziz). Aku nak buat kerja sikit. Untuk presentation hari Rabu ni. Esok kena siap untuk hantar photocopy. Molar bands aku tercabut satu. Berdenyut-denyut gigi geraham aku. Aku kena call Dr esok untuk tanya effect tu.

1 Responses to

  1. dghnfgj Says:
  2. welcome to the wow gold, cheap WoW Power Leveling, service site,wotlk gold buy cheap wow gold,wow gold,world of warcraft power leveling buy wow gold

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger