Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

EKSKLUSIF : Aril dan Akim di Jakarta

Entri oleh sultanmuzaffar 27 May 2009















Jangan tanya saya bagaimana saya boleh mendapatkan foto-foto ini. Facebook kalau terlebih guna, boleh mendatangkan parah. Lagipun tugas saya sebagai wartawan penyiaran dan blogger adalah untuk mendapatkan berita. Salahkan Job Descriptions saya. :)

16 komen

  1. TokSky Says:
  2. Tak pernah salahkan Tuanku sebab ada immuniti..ha..ha.. Takde la secret sangat apa yg di shoot kat sana.

     
  3. thnks 4 those pics abg s.m~
    :)

     
  4. mesti ada yg merembes dan meleleh sebab ko dapat post gambo gambi ini kan kan kan tuanku?

     
  5. chedd,

    ada aku kisah ? cak cak cak cak !

     
  6. Rosman Says:
  7. ntahnya. kalo ade scene2 tepi swimming pool ke, atas katil ke, baru la malatop. baru merembes kate chedd ahak :p

    cak cak cak cak hihih.

     
  8. aiyah salah login account pulak. hehe.


    jap tmbh lauk :
    kalo ditaruk gmba2 kat bilik hotel ke kan, mau beriban comment kat sini hehe.

    cak cak lagi.

     
  9. Grandna's Says:
  10. Ok lahh tuuu. Janji ada perkembangan terbaru....

     
  11. Fateha Says:
  12. thx! :D

     
  13. deeya Says:
  14. smart...ARIL THE BEST!!!

     
  15. klubbkidd Says:
  16. huahauhaua.. hengat pic apa. kenapa banyak sangat pegang clapper board. tak kreatif tol la bebudak nih. huahauhaua

     
  17. Akoo Says:
  18. Thanks 4 the piccies.... berry2 naice....

     
  19. Akoo Says:
  20. Takder foto Noni ker?

     
  21. kakjahku Says:
  22. hua2 SM..
    terbaekkkk WOK!

     
  23. ummiakem Says:
  24. tahniah..anda telah melaksanakan tugas anda..yg terbaik

     
  25. chekdenoor Says:
  26. Barulah nampak perkembangannyer...... hmmm.... cuma.... berapa besar plot yang dibawa..... harap bukanlah hanya sekadar tempelan sahaja..... heheheheeh

     
  27. I am Karl Says:
  28. yeahhh

    TERBAEK WOK!!!

    moga career ARIL lebih sukses

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger