Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

Siapa Sebenarnya Pelajar Cemerlang Ni ?

Entri oleh sultanmuzaffar 04 May 2009

































Pelajar cemerlang, Yazid dan sahabatnya Akim diberikan peluang untuk meninjau suasana bilik berita Astro AWANI.

TUGASAN MINGGU 9

PELAJAR LELAKI

AKIM
Larut (Dewa 19)
I’m Yours (Jason Mraz)

YAZID
Aku Skandal (Hujan)
Where The Street Have No Name (U2)

HAFIZ
I Believe I Can Fly (R Kelly)
Laskar Pelangi (Nidji)

PELAJAR WANITA

ISMA
Hot & Cold (Katy Perry)
Aku Pasti Datang (Bunga Cinta Lestari)

12 komen

  1. Azli Raja Says:
  2. This comment has been removed by a blog administrator.  
  3. Anonymous Says:
  4. huwarghh...i tot hafiz jadi pelajar cemerlang...but....konspirasi????


    - miamia-

     
  5. Anonymous Says:
  6. ok la tu....... last week patut orang lain, dapat ke hafiz (macam-macam lagi dapat) so this week orang lainla pulak.....

     
  7. TokSky Says:
  8. Wah SM @ Tuanku...you were on TV last night dgn pelajar cemerlang tapi nampak your camera banyak ambik gambar Akim. Dah agak mesti utk masukkan dlm your blog today. Anyway, Akim communicate better than Yazid yg banyak tegagap so no wonder pengacara pun lebih senang bertanya soklan pd Akim. Yazid really need to improve his communication skills as he rally need this later in life. Dari segi peningkatan memang Yazid deserve to be Pelajar Cemerlang.Anyway, thanks to AISYAH yg banyak membantu menguatkan character dlm Impak Maksima and she is still in the academy, she deserves to be Pelajar Cemerlang. Dari segi kecemerlangan membawa watak, tarian dan lagu, rasanya Akim lebih layak. Hafiz berjaya tapi watak dia lebih mudah diterjemah.

     
  9. KA Says:
  10. wahhhh comelnya akim gelak.huhuhu

     
  11. Anonymous Says:
  12. This comment has been removed by a blog administrator.  
  13. chekdenoor Says:
  14. hai sm,

    macam-macam yang dibincangkan tentang afmasuk .... setuju atau tidak... semua keputusan telah dibuat.

    Cuma...akak sebagai fans aril yang tak berdaftar...hehehheheh ..... kesian banyak kat dia.

    Bayangkan kalau kita ditempat aril.... mana boleh engkar keputusan astro..... so kena gak....

    Fans aril pun...tak akan nak menyerah kalah jer....sure kena berjuang juga ....nak pastikan aril masuk....kan...

    Tapi...bila dah masuk.... sure aril asyik kena tuduh itu ini dan kena kutuk teruk ..... macam ibarat " ditelan mati mak dibuang mati ayah"

    Cuma....akak yakin.... banyak lagi perkara masa depan yang kita tak tahu kan....... manusia hanya boleh merancang, meramal....tapi akhirnya...ALLAH menentukan.

    Ada satu ayat tu....ini jadi amalan akak.... "kalau bukan rezeki kita ...dah masuk mulut...tersedak...ianyer melantun keluar..... tapi ... kalau ianya adalah rezeki kita...... susah-susah cam mana pun akan dapat juga"

    Setiap kejadian sure ada baik dan buruk nya.....

    Juara atau tidak ..... "hanya disiplin dan rezeki yang akan menentukan kecemerlangan akan datang".

    Mulut tempayan boleh kita tutup...mulut orang ni....hmmm...tahan telinga jerlah mendengarnya.......

    Apa-apa pun.... akak maseh suka kat ARIL.

     
  15. teruskan sokongan yang pasti.

     
  16. I am Karl Says:
  17. YEAH..........

    STAKAT NI... ARIL LEADING WITH 61%..

    SM SKANG DH SUPPORT AKIM KE???

    HEHE

    AKIM OK GAK

    TO BE HONEST,

    KARL RS COMMUNICATION SKILLS AKIM & YAZID SGT POOR...

    NI BENDA YG HARUS DIFOKUSKAN DLM AKADEMI

     
  18. eJart Says:
  19. hiks...cumill akim gelak..
    tq SM..a'a la communication skill kurang diberi perhatian kan musim ni..mse af5 dlu de,best gak

     
  20. Wawa Says:
  21. kesian yazid gagap sbb nebes sgt... akim pun not bad. at least boleh maintain cool. walaupun nampak cuak. haha...

    tq sm for the pics! ;)

     
  22. salam kenal. nice pics laa abg SM.. :) hope akim dpt jd juara AF7..afundi akim!!

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger