Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

David Archuleta Live in Malaysia Showcase

Entri oleh sultanmuzaffar 12 April 2009

Soalan Yang Perlu Dijawab


Video A Thousand Miles

Berapakah kedalaman lesung pipit Archuleta ?
Apakah jenama keyboard Archuleta ? Boleh nampak dengan jelas.
Apakah rasa air peluh David Archuleta ? Kau ado ?
Just 3 meters away from David Archuleta ! Eat Your Heart Out ! Ouch !
Hey you ! Mengapa pemegang tag VIP duduk di belakang ?
Tetapi mengapa pemegang-pemegang tag VIP-A ini duduk di hadapan ? Artis kau ado ?
(Klik untuk versi lebih besar)

8 komen

  1. doden Says:
  2. agak aneh kamu mengatakan rasa peluhnya..
    janganlah terlalu mengagungkan sampai macam tu.Say apun peminat di ajugak tapi takdelah sampai macam awak.

     
  3. it is cynical lah bro ! tak yah take it seriously. hanya ditujukan kepada seseorang. huhuhu

     
  4. WAH... pedas pedas... yang ado? huhuhu berani mati gak ko ek sm ! very the S&M ko punya " kritikan "

     
  5. joegrimjow Says:
  6. hensemnye mamat 2

     
  7. PenguinBoy Says:
  8. haha pelik, bile mase anda merasa peluh die? haha

     
  9. Langit Biru Says:
  10. Bestnya dapat jumpa David. Nak amik gambar boleh tak.

     
  11. Vee Violet Says:
  12. He's cute, simple & cool.... Kinda like this guy...
    =)

     
  13. LiN Says:
  14. gambar2 David memang cantik2 semuanya (dia cantik, dia perform pun cantik)...tapi mengapalah dibuat kat tempat yang bumbung/awning-type-roof-cover-installation tu dah mengelupas dan menggerutu macam tu sekali...

    ...very clear in your very clear pictures...

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger