Undilah

SULTANMUZAFFAR (26 Februari 2002 - sekarang)

Seorang blogger, pelayar internet, penyelam scuba dan penagih tegar televisyen dan Wii. Melihat seluruh dunia di laman blog menerusi kamera DSLR dan kacamata tebalnya (kadang-kadang kanta lekap).

Mengkritik tidak bererti menentang, menyetujui tidak semestinya menyokong, menegur tidak bermakna membenci, dan berbeza pendapat adalah kawan berfikir yang baik.

Pasangan Duet Konsert Minggu Kelima Akademi Fantasia 7

Entri oleh sultanmuzaffar 10 April 2009

Berikut merupakan pasangan duet pelajar minggu ini. Kenapa ada di antaranya yang mendapat pasangan duet yang sama. Mungkin juga ada kejutan pada minggu ini. Duet Zahid & Vince besar kemungkinan di tukarkan di saat-saat akhir. Kesemua pasangan duet pelajar merupakan finalis kecuali Yazer.

Aishah & Vince
Akim & Farah
Aril & Marsha
Claudia & Vince
Hafiz & Mila
Isma & Zahid
Qhaud & Heliza
Sidi & Zahid
Yazid & Yazer

Puas hati ?

6 komen

  1. Mohd Faizal Says:
  2. besh gak kalau isma diberi kejutan nyanyi ngan laki dia sendiri... tp aku rasa nyanyian versi Siti terlalu maha hebat untuk lagu Mawarku sbb lagu tu laa sebenar2 benarnya membawa nama CT ke puncak.......

    Disini lah letaknya era "improvise" lagu bermula.. CT begitu cemerlang melenggokkan lagu dgn gayanya tersendiri yang mana menjadi ikutan artis2 selepas itu....


    mungkin ada yg kata isma try to lari dari lenggok CT tp sbb kan tone sore dorang ada sikit persamaan...apapun all the best..

    minggu yg menarik utk ditonton.. tp letih laa tgk drama2 yang mengarut dalam AF sbb biler kuar.. apa pun tarak.. Yang ADO....!!!!!

     
  3. yeah

    aril & marsha!! sure boom.. hehe

    akim pon ok kot.. tp farah> ermm.. her vocal not like b4

    i'll b at d concert tmrow..

    afundi aril, akim, isma, aishah

     
  4. cErItEra'aD Says:
  5. saya menerima tempahan untuk pelbagai jenis t-shirt berdasarkan design yang anda mahukan!!
    sesuai untuk kelab, kelas, fakulti, aktiviti sukan, office dan lain-lain

    cuma perlu add ym saya, x pun call utk perbincangan...

    harga ditentukan berdasarkan kuantiti baju dan design yang anda mahu saya buat!!


    alamat emel yahoo - xtra_52289li@yahoo.com

     
  6. Yaniez Says:
  7. ye saya sokong berkenaan duet vince dan zahid. dorang saja je nak suruh pelajar AF tu duet masa training... tp nanti mesti akan ada kejutan...
    best2 tak sabar nak tgk mlm... ehehe

     
  8. zarif Says:
  9. ala... confirm malam ni isma nyany dgn laki dia... korang ingat logik ke... si zahid tuh nak nyanyi 2 kali... cover lime jer tuh...

     
  10. Lady Zuely Says:
  11. Lady tunggu duet

    Hafiz - Mila
    Akim - Farah
    Aril - Marsha
    Aisyah - (harap-harap Dafi)

     
Related Posts with Thumbnails

www.gua.com.my

sultanmuzaffar - entertainment blogger